Covid-19

Vanwege de uitbraak van Corona/Covid-19 in Nederland en de aangescherpte adviezen van de overheid en het RIVM, willen wij u mededelen dat de gezondheid van onze klanten en van ons zelf het belangrijkst is. Wij volgen de maatregelen en richtlijnen van de overheid en RIVM daarom nauwlettend op.

Wij treffen alle mogelijke hygiƫnische maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dit heeft voor nu tot gevolg dat er geen contactlensaanpassingen en controles, instructies en oogdrukmetingen worden uitgevoerd. Voor een oogmeting, of reparatie kunt u wel terecht. Alle apparatuur wordt grondig schoongemaakt voor en na elk gebruik en handen worden regelmatig gewassen.

U blijft van harte welkom bij Zien! Oogmeetpraktijk maar wij verzoeken u een bezoek uit te stellen indien u klachten heeft als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Ook als u in nauw contact bent geweest met iemand die (vermoedelijk) is blootgesteld of positief getest is op Corona/Covid-19, vragen we u om een nieuwe afspraak te maken.

Wij blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen en indien nodig passen we onze richtlijnen hierop aan, houd onze Facebookpagina of website daarom goed in de gaten. 

We danken u voor uw begrip, bij twijfel of vragen kunt u via telefoon, whatsapp of mail contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Marchien van Diermen

Zien! Oogmeetpraktijk